Racend Ondernemen


Racend Ondernemen happenings


Doelstelling ‘Racers voor racers’

Racelicentie-houders zijn vaak ook ondernemer. De Business Club Racend Ondernemen brengt deze ondernemers met elkaar in contact.

Dezelfde passie met elkaar delen geeft vaak informeel de ruimte om elkaar ook daadwerkelijk business te gunnen. Het beoogde doel is het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van de ondernemers vergroten en uiteindelijk een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap.

Dit alles met een informeel karakter, maar wel met een informatief gedeelte. Naast interessant en nuttig, hopen we vooral dat het leuk en onderhoudend is.

De leden en gasten van de Business Club Racend Ondernemen zijn mensen die geïnteresseerd zijn in het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden. Zij willen een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen in de markt.

Missie ‘Minder racen door meer racen’

Als ondernemer is het vaak rennen en vliegen om alles voor elkaar te krijgen. Zo is eigenlijk elke ondernemer aan het racen.

Minder racen zou misschien goed zijn, maar meer racen ook. De Business Club Racend Ondernemen deelt met de ondernemers letterlijke de hobby racen, waarmee we een passie delen.

Een passie delen en zaken doen vindt de Business Club Racend Ondernemen een ideaal uitgangspunt voor succes op lange termijn.

In de materiële wereld waarin we leven hebben we ook behoefte aan persoonlijke contacten en gezelligheid met elkaar.

Door een aantal keer per jaar elkaar te treffen, creëren we de mogelijkheid het nuttige met het aangename te kunnen combineren en zo lang succesvol racend te kunnen blijven ondernemen.

bottom-background