Members


Racend Ondernemen Eerste Member

Tom Coronel als eerste lid gewordenracend ondernemen
We kennen Tom Coronel allemaal. Hij is een goede bekende in de autosport. Met name door successen in o.a. de WTCC,de 24 uurs race van Le Mans, maar ook van zijn deelname aan de Dakar Rally.

Racer en Ondernemer
Wat we misschien minder goed weten, is dat Tom Coronel ook een zeer succesvolle ondernemer is. Zo heeft hij o.a. webwinkels als Plasmadiscounter.nl, waarin hij 1 op de 25 televisies verkoopt; Koffiediscounter.nl en Barbecueshop.nl, waarmee hij succesvol is in het verkopen van “jongensdingen”, zoals hij zelf aangeeft.

In 2006 was zijn onderneming goed voor 6,8 miljoen omzet. Drie jaar later is dat gegroeid tot 35 miljoen. In het eerste jaar werden de taken verdeeld tussen Coronel en compagnon/ jeugdvriend Marc Koster. Nu staan er 26 man op de loonlijst van Creat2fit.nl, de verzamelnaam van zijn webbedrijven.

Als hij niet racet, steekt Coronel al zijn energie in zijn internetwinkels. De dagelijkse leiding van zijn kartbaan, de waterskibaan Wet and Wild, sportschool Coronel Sports en Febo bij Schiphol is overgedragen aan broers Tim en Raymond. Tom houdt een twintig procents aandeel.

Ondernemen is Racen
Coronel zegt geen verschil te zien tussen racen en ondernemen. “Als ik race ben ik nog steeds aan het werk”. Maar als hij moet kiezen, dan wint de racerij. “Zonder racen zou ik gek worden, zonder onderneming niet” (bron: Sprout.nl, aug 2009).

Trots op eerste Member en Erelid
Racend Ondernemen is er trots op om Tom Coronel als eerste en tevens erelid te mogen ontvangen.

logos

 

27Links.Logo Arbody                               28Links.task
bottom-background