Lidmaatschap


Lidmaatschap

Exclusief Lidmaatschap
Lidmaatschap is exclusief en daarom uitsluitend bedoeld voor iedereen die ondernemer is en tevens in het bezit is van een racelicentie. Er zal dan ook gevraagd worden naar een KvK-nummer en uw (KNAF) Racelicentienummer ter verificatie.

Business Club Meetings
Er worden 4 netwerkbijeenkomsten per jaar georganiseerd waarvan mogelijk 1 of 2 themabijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst kunnen steeds drie van de leden zich kort presenteren. Hierin kunnen ze iets vertellen over zichzelf, hun business en het racen en wat ze verder willen vertellen om te delen. De informatie kan worden gepubliceerd op de website van de Business Club.

Extra Evenementen
Als lid van de Business Club Racend Ondernemen kunt u deelnemen aan andere netwerk-evenementen of aktiviteiten waarin wij participeren. Eventuele kosten hiervoor worden vooraf kenbaar gemaakt.

Kosten Lidmaatschap
Voor lidmaatschap wordt jaarlijks € 199,00 in rekening gebracht. Drankjes en hapjes tijdens onze netwerk- en themabijeenkomsten zijn inbegrepen. Van de totale inkomsten uit lidmaatschappen wordt 60% geïnvesteerd in de activiteiten. De overige 40% wordt besteed aan kosten voor instandhouding van de organisatie (website, tijdsinvestering, promotie, etc.). Elk boekjaar wordt er een transparant financieel overzicht gemaakt.

Duur Lidmaatschap en Opzegtermijn
De duur van het lidmaatschap is twaalf maanden en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Indien u toch wilt opzeggen bedraagt de termijn 2 maanden.

» Online aanmeldformulier invullen en versturen


Lidmaatschap Slidervastmet commentaar